Selecteer een pagina

HET GEZICHT ACHTER

Lady Solution

Mijn verhaal

Mijn naam is Laura en zorgen voor heeft altijd in mijn bloed gezeten. Maar wat als je dat opeens niet meer kan doen? Wat doe je dan eigenlijk?

Dit was een vraag die ik opeens moest beantwoorden. En ik kan je vertellen, ik vond hem pittig. Ik was namelijk jarenlang werkzaam in de sector zorg en welzijn. Met veel plezier werkte ik met kinderen. Of het nou gericht was op gedrag of op verzorging, elke uitdaging ging ik aan.

Tot ik zwanger werd, van een tweeling! Dat heeft mijn hele leven op zijn kop gezet. Want niet alleen stond ik op het punt om moeder te worden, daarnaast leek mijn lichaam de zwangerschap niet goed aan te kunnen en kreeg ik bedrust opgelegd.

In de zomer van 2019 hield mijn rust periode op. De kinderen werden geboren en Jordi besloot, met mijn hulp, voor zichzelf te beginnen. Ik geloof niet dat ik ooit zo een drukke maand heb meegemaakt. Dag en nacht waren er taken om uit te voeren. Het ene moment zat ik te buidelen, het volgende moment opende ik een zakelijke rekening.

En weet je wat? Ik vond het heerlijk! Ondanks dat dit een totaal andere manier van zorgen was, had ik er net zo veel plezier in.

 

Mijn verhaal

Mijn naam is Laura en zorgen voor heeft altijd in mijn bloed gezeten. Maar wat als je dat opeens niet meer kan doen? Wat doe je dan eigenlijk?

Dit was een vraag die ik opeens moest beantwoorden. En ik kan je vertellen, ik vond hem pittig. Ik was namelijk jarenlang werkzaam in de sector zorg en welzijn. Met veel plezier werkte ik met kinderen. Of het nou gericht was op gedrag of op verzorging, elke uitdaging ging ik aan.

Tot ik zwanger werd, van een tweeling! Dat heeft mijn hele leven op zijn kop gezet. Want niet alleen stond ik op het punt om moeder te worden, daarnaast leek mijn lichaam de zwangerschap niet goed aan te kunnen en kreeg ik bedrust opgelegd.

In de zomer van 2019 hield mijn rust periode op. De kinderen werden geboren en Jordi besloot, met mijn hulp, voor zichzelf te beginnen.

Ik geloof niet dat ik ooit zo een drukke maand heb meegemaakt. Dag en nacht waren er taken om uit te voeren. Het ene moment zat ik te buidelen, het volgende moment opende ik een zakelijke rekening.

En weet je wat? Ik vond het heerlijk! Ondanks dat dit een totaal andere manier van zorgen was, had ik er net zo veel plezier in.

 

Over Laura

Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend Jordi en 2 peuter puberende draakjes in Zoetermeer.

Ik ben afgestudeerd als pedagogisch medewerker, Jeugdzorg en heb met veel plezier in de sector gewerkt. Na mijn zwangerschap leerde ik een nieuwe manier van zorgen voor kennen. En na de nodige cursussen te hebben gevolgd, ben ik nu werkzaam als virtueel assistant.

Ik geloof dat elke ondernemende moeder de juiste balans kan vinden tussen werk en gezin. Maar ook ik heb als geen ander heb ervaren hoe lastig dit soms kan zijn, daarom ligt mijn focus op deze doelgroep.

Mij is het inmiddels gelukt. En nu is het jouw beurt. Ik help je graag met het vinden van die balans en het creëren van rust. Want ook al ben je zelfstandig onderneemster, je hoeft het niet alleen te doen.

Over Laura

Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend Jordi en 2 peuter puberende draakjes in Zoetermeer.

Ik ben afgestudeerd als pedagogisch medewerker, Jeugdzorg en heb met veel plezier in de sector gewerkt. Na mijn zwangerschap leerde ik een nieuwe manier van zorgen voor kennen. En na de nodige cursussen te hebben gevolgd, ben ik nu werkzaam als virtueel assistant.

Ik geloof dat elke ondernemende moeder de juiste balans kan vinden tussen werk en gezin. Maar ook ik heb als geen ander heb ervaren hoe lastig dit soms kan zijn, daarom ligt mijn focus op deze doelgroep.

Mij is het inmiddels gelukt. En nu is het jouw beurt. Ik help je graag met het vinden van die balans en het creëren van rust. Want ook al ben je zelfstandig onderneemster, je hoeft het niet alleen te doen.

Leuke weetjes

E

Ik hou van de kleur Petrol. Hij is niet alleen op mijn website, maar ook in mijn huis overal terug te vinden.

E

Ik vaak ben verhuisd in mijn leven. Dit zorgt er voor dat ik 1 keer in de zoveel tijd de kriebels krijg en mijn hele huis opnieuw inricht.

E

Ik kan goed omgaan met chaos. Dat moet ook wel in een gezin vol ondernemers en ontdekkingsreizigers.

E

Wist je dat ik het liefste nog steeds met papier werk? Ik heb dan ook een kast vol met notitie boekjes.

En wie ben jij?

Waar loop jij tegen aan? Kan je wel wat hulp gebruiken? 

Stuur me even een berichtje, dan heb je op werkdagen binnen 48 uur een antwoord!

Ook voor eventuele feedback of vragen hoor ik graag van je.

9 + 10 =